Graafisen alan palvelua laadulla ja taidolla

HYVÄ ASIAKKAAMME,

HELSINGIN STANSSIAPU ON ASETETTU KONKURSSIIN JA LIIKETOIMINTA ON PÄÄTTYNYT.

TARVITTAESSA OLKAA YHTEYDESSÄ ASIANAJOTOIMISTO TÖLÖ & CO. 09 682 3399.

KIITÄMME ASIAKKAITAMME KULUNEISTA VUOSISTA.


Helsingin Stanssiapu Oy on graafisen alan jälkikäsittelyyn erikoistunut yritys. Palvelumme sisältää niin stanssityökalun valmistamisen, stanssauksen, nuuttauksen, ritsauksen, perforoinnin kuin preeglauksenkin. Laaja palvelukirjomme käsittää suuren määrän myös muita jälkikäsittelyn toimenpiteitä. Kauttamme onnistuvat myös ylivedot sekä erilaiset koottavat tai kuumasaumattavat muovikotelot.

Erikoisosaamistamme ovat myös tuotteiden valmistaminen useista eri materiaaleista, esimerkkinä muovi, metalli ja kumi. Palvelemme ammattitaidolla muitakin kuin graafisen alan toimijoita!

Luotettavuudella, toimitusvarmuudella ja lopputuotteen laadulla olemme vakiinnuttaneet markkinajohtajan aseman alallamme. Palvelemme ammattiylpeydellä sekä suurempia että pienempiä asiakkaita joka puolelta Suomea. Vakavaraisena ja pitkään alalla toimineena yrityksenä olemme monelle asiakkaallemme paras vaihtoehto, myös uusille.

Laatumme perustana on ammattitaitoinen ja innovatiivinen henkilökuntamme sekä laaja pohja erityisosaamista. Tuotantovälineiden monipuolinen valikoima varmistaa tuotteesi nopean toimituksen ja erinomaisen lopputuloksen.

Stanssiavun yritystoiminta jaetaan kolmeen liiketoimintaryhmään. Osa-alueet tukevat toisiaan ja mahdollistavat asiakkaillemme asioinnin ”saman katon alta”.

Yhteyshenkilöt, tarjouspyynnöt ja taloushallinto:

Toimitusjohtaja
Markku Lähde 

markku.lahde@stanssiapu.fi
(09) 3424 3613
0400 544 937

Työnjohtaja
Markku Mattila
 
markku.mattila@stanssiapu.fi
(09) 3424 3616
040 456 1072
Faksi (09) 3424 3634

Aukioloajat

ma-to 7:00-16:00
pe      7:00-15:00